De vakantiewoningen zijn makkelijk te bereiken via de N16 tussen Sint-Niklaas en Willebroek. Kom je van Antwerpen of Gent via de E17? Neem dan afrit Temse. Kom je van Brussel? Neem dan afrit Puurs op de A12. Net voor (komende van de A12)  of net achter (komende van de E17) volg je richting Weert. 

In de buurt - In the neighbourhood

Er is heel wat te zien in de omgeving.Het mooie en rustige Weert ligt tussen de Schelde en de Oude Schelde in de provincie Antwerpen. centraal in de driehoek Antwerpen, Gent en Brussel. Weert is een deelgemeente van Bornem en is erkend als Stilte gebied. Het is een uniek natuurgebied, bekend als 'Stille Waters'. Tussen de dijken, polders, velden en bossen ontdek je tal van beschermde vogels en dieren. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes langs prachtige kastelen zoals het bekende kasteel van Marnix van Sint Aldegonde.


In het dorpje Weert zijn er 2 restaurants en een wijnbar. In de omgeving zijn er nog tal van restaurants en cafeetjes. Er zijn kastelen, musea en gallerijen, een kinderboerderij, sport- en recreatiecentra en een golfclub.